Bostadsrättsföreningen

Skarpetegen

Juni 2014


Hej medlemmar!


Kanske några av er redan har gått på semester och har då möjlighet att njuta av vårt fina sommarväder. Ni andra som fortfarande arbetar får kämpa på ett tag till innan det är dags för välbehövlig vila.


• Tack alla ni som deltog på vår städdag och gjorde ett sådant bra jobb. Vi i styrelsen tycker att vi tillsammans fick mycket gjort och att det blev en trevlig dag med perfekt väder. Inte för varmt och inte för kallt.


• Vi blev en nätt liten skara på vår ”Vårfest”. Vi hade mycket trevligt vi som var där, men jättekul om vi blir fler nästa gång. Kom gärna med


förslag om ni har några idéer på festtema eller liknande.


• Vi har några små saker som kvarstår från städdagen men som kommer att åtgärdas av styrelsen så fort det finns möjlighet, ex. sista brandtestet.


• Någon glömde en liten spade och räfsa för trädgårdsarbete under städdagen, hör av er till någon av oss i styrelsen för återlämning.


• Vi söker redan nu nya intresserade medlemmar till vår styrelse, då vi vet att jag Åsa (ordförande) och Anders (kassör) kommer att avgå vid nästa stämma. Om du tycker det verkar kul, intressant och vill påverka din boendemiljö genom att arbeta i föreningens styrelse hör av dig till någon av oss så fort du har möjlighet.


• Vill ni få tag på oss under sommaren är det bara att ringa, maila oss eller komma och knacka på. Det kommer att vara någon hemma från styrelsen under alla sommarveckor.


Ha en fortsatt trevlig sommar!


Styrelsen!